And there was light...

Verlichting

Verlichting is niet alleen één van de belangrijkste onderdelen in een woning, maar tevens ervaren onze klanten dit ook als het moeilijkste onderdeel in het interieurplan.
Gelukkig realiseren mensen zich meer en meer dat het belangrijk is hier hulp bij te zoeken. Ze begrijpen dat je dit onderdeel maar één keer goed kunt doen en later niet zomaar kunt veranderen. Daarnaast kan er nog zoveel geld uitgegeven worden aan interieur, zonder de juiste verlichting op de juiste plaatsen – zal de ruimte nooit sfeervol, dynamisch en harmonieus aandoen. Wij stimuleren onze klanten juist op dit onderdeel geen concessies te doen en indien het budget niet toereikend is – even te wachten met de aankoop van bepaalde meubelen.

Begin op tijd!
Dit is waar wij helaas nog steeds dagelijks mee te maken krijgen. Klanten komen bij ons, terwijl de aannemer eigenlijk een week eerder al graag had willen weten waar bepaalde lichtpunten en voorbereidingen gemaakt moeten worden. Een lichtplan neemt tijd in beslag en er kan nooit een goed lichtplan gemaakt worden zonder definitieve woonindeling.

Lichtadvies:
Omdat in de praktijk ons advies nooit ophoudt bij enkel een lichtadvies, verwijzen we u graag naar de sectie: arrangementen. Het is namelijk onmogelijk om zonder definitieve indeling een goed lichtplan te maken.
Staat uw indeling helemaal vast en heeft u dit al helemaal uitgetekend op plattengrond? Dan plannen wij uiteraard graag een afspraak in voor een intake voor een lichtadvies bij ons in de showroom.

Wat hebben we daar voor nodig:

- Een heldere duidelijke plattengrond (op schaal) met indeling.
- Een doorsnede van de woning en indien die er niet is in ieder geval plafondhoogtes.
- Foto’s van de ruimte – waarop bijvoorbeeld de raamverdeling, eventuele balken in plafonds etc. goed op te zien zijn.
- Eventueel ook foto’s van bepaalde armaturen die u graag toe wilt passen of mee wilt nemen vanuit uw bestaande huisraad.

De kosten van een lichtplan zijn €250,- en deze wordt verrekend, m.a.w. afgetrokken van het totaal bij een bestelling van verlichting of interieur van tenminste €2.000,-.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

info@designlabels.nl